Valparaiso - Luxury Villa

Exklusiv Lyxig Villa,
Costa Blanca, Spanien

Hem

Villa Valparaiso är en idyll – en lyxig villa nära Denia på Costa Blanca kusten. Villan har stora, rymliga rum och tar upp till 14 personer. Med sin stora härliga pool, jacuzzi, Bali chill out area, terrasser, trädgård och spektakulära vyer över Medelhavet från alla rum erbjuder villan en riktig smak av paradiset.

Villan genomgick en total renovering 2004. Här finns 5 sovrum(plus 3 extra sängar vid behov), 4 badrum, stort kök/matsal, H/C aircon och härligt vardagsrum med öppen spis.

Villan är omgiven av en härlig trädgård; dels med gräsmatta och ett vackert olivträd där man kan söka skugga under varma dagar och dels med trädgårdsterrasser med fiskdamm, diverse exotiska buskar, blommor och fruktträd. Poolen, som har värmefunktion, är omgiven av en stor terrass och det finns ytterligare en takterrass med Moroccan style chill-out area med stor hörnsoffa och TV så ni kan se en film under bar himmel!(ny våren 2017) Villan har även ett pingisbord.

Jaccuzin, som har plats för upp till 10 personer, är belägen på övre delen av trädgårdsterrassen och med vidsträckt vy över dalen. Härlig plats att dricka ett glas vin när solen går ner! Ijämte jacuzzin finns numera även en Bali chill out area med en Bali pagod med härliga soffor, levande ljus och soft belysning på kvällen.

Hoppas Ni får en trevlig surfstund på vår hemsida och att Vi kan Välkomna Er till Vår villa i framtiden!