Valparaiso - Luxury Villa

Exklusiv Lyxig Villa,
Costa Blanca, Spanien

Hem

Villa Valparaiso är en idyll - en lyxig villa nära Denia och Javea på Costa Blanca kusten. Villan är belägen på en stor privat tomt och har stora rymliga rum och ytor som kan ta upp till 14 gäster komfortabelt, max 16. Där finns en stor pool med värmefunktion, jacuzzi, trädgårdsterrasser och spektakulär utsikt över Medelhavet från alla rum. Villa Valparaiso erbjuder en riktig smak av paradiset!

Huset har genomgått renoveringar och förbättringar årligen sedan ägarna köpte huset 2003. Villan har 5 stora sovrum, 4 badrum, stort kök och matsalsrum samt vardagsrum, med varm och kall A/C i alla rum. Där finns SKY satellite TV, Xbox, fast bredband och tvättstuga.

Förutom trädgården som omringar villan, finns en stor terrass med 10x4 m pool som har värmefunktion, jacuzzi samt en gräsmatta med olivträd där man kan ta skydd under de varmaste dagarna. Där finns flertalet chill-out hörnor och uteplatser att välja på, dessa inkluderar bland annat en Marockansk takterrass med platt TV för filmkvällar under stjärnhimlen. Villan har även ett pingisbord och tillgång till tennisbana, inom 2 minuters promenad, för alla gäster i området.

Den härliga mosaic-kaklade jacuzzin kan ta upp till 10 personer och är belägen på de övre trädgårdsterrasserna med underbar utsikt över berg och dal.  Den perfekta platsen att ta ett glas vin och slappna av, alla tider på året. Vår stora Bali pagod är ytterligare en chill-out hörna med sköna soffor som ger välkomnad skugga under högsommaren samt mysig belysning under sommarkvällarna. 

Hoppas Ni får en trevlig surfstund på vår hemsida och att Vi kan Välkomna Er till Vår villa i framtiden!