Valparaiso - Luxury Villa

Exklusiv Lyxig Villa,
Costa Blanca, Spanien

Läge

Villan är belägen på Costa Blanca kusten, mittemellan Valencia och Alicante nära byn Benidoleig. Området där villan ligger är en etablerad urbanisation med runt 150 villor. Det är ett lugnt område med vackra omgivningar av höga berg, orörd natur och vidsträckta vyer ner till Medelhavet. Det finns en bar/restaurang/pool och tennisklubb bara 2 minuters promenad från villan, denna är tillgänglig för boende och gäster i området. Den närmsta stranden är i Denia och är bara 15 minuters bilväg från villan och den närmsta mataffären ligger ca 3 km från villan nere i byn Benidoleig.

Denia och Javea är små kustorter mellan 15-25 minuters körväg från villan, de har båda en härlig familjekänsla året runt men även ett bra nattliv under sommarsäsongen. Det finns ett flertal byar nära villan såsom Orba, Beniarbeig och Ondara som har ett utbud av restauranger, barer och mindre affärer, alla dessa kan nås inom 10 minuters körväg.

Om ni vill besöka lite större städer kan ni ta er till Benidorm på ca 25 minuter medan Alicante och Valencia nås på ca en timme.

Närmsta flygplats och information om hyrbilar
Ni kan välja att flyga in till antingen Valencia eller Alicante och därifrån kan ni hyra bilar via tex www.doyouspain.com.