Valparaiso - Luxury Villa

Exklusiv Lyxig Villa,
Costa Blanca, Spanien

Restauranger & Shopping


Saluhallen i Gamla Stan, Javea.

Det finns många restauranger att välja på i de typiskt Spanska byarna Orba, Beniarbeig, Alcalali och Pedreguer nära villan. Den närmsta restaurangen och baren är Pool baren där Adam & Miles kommer skämma bort er med mycket god mat och fantastisk service! Poolbaren är bara 5 minuters promenad från villan. Om ni vill ha lite mer turistkänsla hittar ni det i kustorterna Denia och Javea som erbjuder många olika slags restauranger.

SPAR Supermarket i Benidoleig är den närmsta mataffären och ni hittar den på vänster sida i rondellen. Där kan ni bland annat köpa nybakat bröd varje morgon.


Denia High Street.

Denia High Street. Det finns ett stort nyöppnat shoppingcenter i Ondara precis vid motorvägen som heter Posada de la Mar. Shoppingcentret har bland annat en stor lågprismataffär Eroski samt klädaffärer såsom Mango, Zara och Benetton. Ni når Posada de la Mar inom 10 minuter från villan.

Denia High Street är också ett mysigt ställe att gå och shoppa på och varför inte varva ner för en bit lunch på en av uteserveringarna.